Managed hosting door True

ARP wint bij gezamenlijke ROC-tender IGEA

 

akkoord gunnen

ARP Nederland is na een Europese aanbesteding geselecteerd als een van de drie contractpartners voor het leveren en onderhouden van netwerkapparatuur voor de Initiatiefgroep Europese aanbesteding (IGEA). Deze groep bestaat uit zeven regionale opleidingscentra (ROC’s) die gezamenlijk de tender hebben georganiseerd: Graafschap College, ROC de Leijgraaf, Scalda, Aventus, Arcus College, Nova College en ROC-Nijmegen. Naast ARP zijn ook KPN en Imtech ICT geselecteerd.

De raamovereenkomst heeft een looptijd van één jaar met optie tot verlenging van zes maal zes maanden. Het betreft het leveren van netwerkcomponenten als  switches, access points, wlan controlers en routers met daarbij ondersteunende diensten, zoals aflevering en installatie op locatie, onderhoud, ondersteuning van de ict-organisatie, scholing en het afvoeren van oude apparatuur.

Volgens ARP Nederland, die op dit vlak samenwerkt met partner 4IP, is draadloze connectiviteit een belangrijk vraagstuk voor organisaties met meerdere vestigingen, zoals in dit geval scholengemeenschappen. Dit soort organisaties wil een solide wlan-functionaliteit, inclusief  spraak- en video-optimalisatie, een hoge mate van betrouwbaarheid en een deugdelijke beveiliging. Ook moet de oplossing betaalbaar zijn, niet alleen in aanschaf maar ook qua beheer , snel uit te rollen zijn en centraal ingericht en aangestuurd kunnen worden, aldus de toelichting die ARP op de opdracht geeft.

ARP Nederland, onderdeel van de Duitse Bechtle Groep, is gevestigd in Maastricht en levert hardware, randapparatuur, computertoebehoren, standaardkantoorsoftware, logistieke it-diensten en printerdiensten. Recent won de hardwaredienstverlener nog een opdracht bij de provincie Limburg voor het leveren en onderhouden van hardware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4707511). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij ROC

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.