Managed hosting door True

Scholten Awater levert Erasmus MC hardware

 

Ziekenhuis Erasmus MC heeft Scholten Awater als leverancier van zijn kantoorautomatisering gekozen. De aanbesteding bestaat uit het leveren van desktops, monitoren, laptops en randapparatuur. Erasmus MC is voor Scholten Awater een nieuwe klant. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, met een optionele verlengingen van tweemaal één jaar.

Het Erasmus MC is het grootste universitaire medische centrum in Nederland. Het ziekenhuis ontwikkelt hoogwaardige kennis welke overgedragen wordt aan toekomstige professionals en wordt toegepast in de zorg voor patiënten. Het Erasmus MC heeft ongeveer dertienduizend medewerkers in dienst en beschikt over 12.400 geautomatiseerde werkplekken verdeeld over vijf locaties.

‘In de zorgsector heeft Scholten Awater inmiddels diverse middelgrote en grote ziekenhuizen en medische centra als klant’, zegt Ronald Ederveen, commercieel directeur bij Scholten Awater. ‘Wij gaan met onze it-diensten het Erasmus MC helpen om te besparen op de beheerkosten van zijn kantoorautomatisering.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4706348). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

De eerste grote directe order van Actebis/Also aan de eindklant!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.