Managed hosting door True

Compello levert Hartekamp managed services

 

Zorg

Ict-dienstverlener Compello levert de komende twee jaar managed services voor het netwerk- en serverbeheer aan zorginstelling de Hartekamp Groep. In het contract is een optie voor verlenging opgenomen. De overeenkomst bestaat uit telefonische en op afstand ondersteunen van een servicedesk, voortdurende monitoring van de ict-omgeving, proactief on-site beheer en een permanent bereikbare escalatiedienst.

Het beheer vindt plaats over zestig servers, twee storage area networks en meer dan honderd netwerkcomponenten. Er wordt bij De Hartekamp Groep gebruik gemaakt van zevenhonderd network clients. Compello haalde de opdracht binnen op basis van zijn referenties binnen de zorg en om de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

‘Het ‘ontzorgen’ van de Hartekamp Groep is de belangrijkste taak van onze medewerkers’, zegt algemeen directeur Giesbers van de Compello. ‘Het belang van probleemloos netwerk- en serverbeheer is natuurlijk evident, maar daarbij zijn we constant bezig onze kennis te actualiseren en zetten we bewezen technologie effectief in.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4704404). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.