Managed hosting door True

Orange bezorgt SGS berichten uit de cloud

 

Controle-instituut SGS verlengt het contract met Orange Business Services voor volledig beheerde cloud gebaseerde zakelijke berichtgevingsdiensten met vijf jaar. Orange Business Services levert Managed Microsoft Exchange aan SGS via een single presence-enabled client, met onder andere e-mail, agenda, instant messaging en archiveringsdiensten. Het Nederlandse hoofdkantoor van SGS is in Spijkenisse en de overige tien kantoren en tien laboratoria in Nederland gaan ook gebruikmaken van de samenwerkingsoplossingen.

Orange Business Services host en beheert SGS’ wereldwijde berichtgevingssysteem en verbindt meer dan 75.000 werknemers in een netwerk met wereldwijd meer dan 1500 kantoren en laboratoria. De berichtgevingsdiensten kunnen veilig worden benaderd via het zakelijke SGS-netwerk, het internet en via elke e-mail client die door Exchange wordt ondersteund, inclusief mobiele apparaten. Ook wordt er maandelijks per actieve gebruiker betaald. Deze oplossing is onderdeel van Orange Business Services’ Managed UC-portfolio en zorgt ervoor dat de SGS-werknemers kunnen profiteren van verdergaande collaboratiemogelijkheden, zonder dure technologische investeringen of beheerkosten.

Drie datacenters

Orange Business Services gaat SGS’ wereldomvattende berichtgevingsdienst hosten in drie eigen datacenters. Deze datacenters zijn gevestigd in Singapore, Frankrijk en de Verenigde Staten. SGS zal met de oplossing gebruik kunnen maken van een consistente wereldwijde dienst die alle werknemers dezelfde mogelijkheden biedt, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden.

SGS houdt zich bezig met inspectie, verificatie, testing en certificering. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Zwitserland en is klant van Orange Business Services sinds 2004. SGS levert wereldwijd kwaliteits- en integriteitskeurmerken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4702427). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.