Managed hosting door True

Voorne Putten start met shared service center ICT

 

De gemeenten Bernisse, Brielle, Spijkenisse en Westvoorne op Voorne Putten werken sinds deze maand met een shared service center (ssc). De voorbereidingen voor deze gemeenschappelijke regeling op het gebied van ict, geo-informatie en telefonie hebben een paar jaar in beslag genomen. In 2011 was er nog sprake van het ssc ict Voorne Putten, maar dat is om onduidelijke redenen omgedoopt tot Syntrophos.

De burgemeesters en wethouders van de gemeenten Bernisse, Brielle Spijkenisse en Westvoorne hebben met toestemming van de vier gemeenteraden besloten tot een gemeenschappelijke regeling op het gebied van ict, geo-informatie en telefonie. Deze is per 1 maart van start gegaan en opereert onder de naam Syntrophos.

De belangrijkste doelen zijn het verbeteren van de dienstverlening en de prestaties van de gemeentelijke organisatie. De samenwerking is gericht op het beheer van basisregistraties, geo-informatie, het Klantcontactcentrum en de midoffice.

De medewerkers op het gebied van ict, geo-informatie en telefonie zijn op 1 maart uit dienst getreden bij de respectievelijke gemeenten en in dienst van Syntrophos. De medewerkers van Syntrophos verhuizen gefaseerd (in de maand maart) naar de nieuwe locatie in Spijkenisse in het gebouw van de gemeente Spijkenisse.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4692924). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.