Managed hosting door True

CeBIT 2013

Synology richt pijlen op grootzakelijke markt

 

Concurrentie

Storageleverancier Synology gaat de komende tijd proberen meer voet aan de grond te krijgen in de zakelijke markt. De leverancier richt zich vooral op de grootzakelijke markt, omdat daar voor het bedrijf nog het meest te winnen is. Maar ook de mkb-markt krijgt bijzondere aandacht, al is dit minder nadrukkelijk omdat dit al een doelmarkt was.

In de mkb-markt concurreert Synology al enige tijd met ReadyNAS en Netgear en in de grootzakelijke markt moet het bedrijf het gaan opnemen tegen Dell, HP en NetApp. Geen gemakkelijke klus, weet ook Synology-ceo Vic Hsu. Op CeBIT 2013 legt hij uit wat de tactiek wordt de komende tijd. 'We gaan vol voor software. Door eigen oplossingen te ontwikkelingen en tools van externe softwareleveranciers in packages mee te nemen, willen wij ons onderscheiden van de concurrentie.’

Dat is dan ook de reden dat Synology de afgelopen jaar het personeelsbestand vooral heeft uitgebreid met software engineers. Op dit moment bestaat 40 tot 45 procent van de medewerkers uit mensen met deze functie. De komende tijd gaat Synology onder andere verder met het ontwikkelen van beheertools voor het opzetten van een private cloud, de ontwikkeling van mobiele apps en waagt de storageleverancier zich ook aan eigen analysetools voor big data.

Interview

Lees alles over de strategie van Synology voor de komende jaren in het interview ‘Software is troef tegen hardwareconcurrent’ met ceo Vic Hsu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4686108). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.