Managed hosting door True

CeBIT 2013

NovaStor vereenvoudigt back-up en restore

 

Dataprotectieleverancier NovaStor kondigt op CeBIT 2013 nieuwe back-up- en restore-producten aan voor netwerken, datacenters, managed service providers en individuele pc’s en servers. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen de nieuwe producten eenvoudiger in gebruik, sneller en betrouwbaarder gemaakt. De nieuwe generatie netwerkback-upsoftware heet NovaBackup DataCenter 5.0.

NovaBackup DataCenter 5.0 combineert volgens NovaStor stabiliteit, schaalbaarheid en snelheid met een duidelijke en logische gebruikersinterface. Zodoende kan het product zich concentreren op de belangrijkste functionaliteiten voor back-up en restore.

Daarnaast toont NovaStor op CeBIT voor het eerst versie 14.5 van zijn oplossing voor enkele pc’s en servers. Deze versie versnelt kernprocessen en integreert deze in de back-up wizard. Om de bescherming van bedrijfskritische data te faciliteren, heeft NovaStor een klein proces toegevoegd zodat een recovery-schijf verandert kan worden in een Express-wizard. Met een paar muisklikken kunnen gebruikers een medium opzetten dat gebruikt kan worden om een compleet systeem op een bestaande of compleet nieuwe machine te plaatsen. Versie 14.5 bevat ook ondersteuning voor Microsoft Exchange 2013 en optimaliseert network attached storage (nas)-back-up.

Remote Workforce en xSP

Op CeBIT 2013 komt NovaStor ook met een nieuwe versie van zijn back-up-platform in de cloud. Hierin zit beveiliging van remote locaties, NovaBackup Remote Workforce en voor professionele databack-updiensten NovaBackup xSP. Deze nieuwe versie biedt klanten een nieuwe interface waarmee eenvoudiger te navigeren is. De Express-wizard helpt gebruikers in vijf stappen door een back-upproces, waarmee service providers hun support kunnen reduceren. Managed service providers krijgen simpelere processen, dringen hun kosten terug en kunnen door minder belasting zich meer richten op het leveren van professionele diensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4684639). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.