Managed hosting door True

Bull levert C1000 Dell PowerEdge T310-servers

 

Supermarktketen schakelt Bull in als leverancier van Dell Poweredge T310-servers. De Dell-servers zijn bestemd voor een deel van de C1000-vestigingen en vervangen de bestaande systemen bij deze winkels preventief.

C1000 kiest onder meer voor Bull omdat de it-leverancier de beste prijs/prestatieverhouding biedt. Daarnaast werken de twee organisaties al lang samen op it-gebied. Zo verzorgt Bull het proactieve beheer van het C1000-datacenter en de centrale storageomgeving vanuit het Bull High Availability Center in Grenoble, Frankrijk.

‘In de retailsector zijn de marges klein’, zegt Roel Kusters, commercieel directeur bij Bull Nederland. ‘Daarom is een betrouwbare informatievoorziening een eerste vereiste. C1000 onderkent die behoefte en plaatst technologie daarom hoog op de agenda. Wij zijn enthousiast dat deze klant opnieuw kiest voor onze dienstverlening.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4681174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.