Managed hosting door True

SPS en PQR bieden HDS-beheerdienst aan

 

Samenwerken

Leverancier van beheeroplossingen SPS en ict-infrastructuurleverancier PQR hebben een partnership gesloten voor het beheer van Hitachi Data Systems (HDS)-opslagsystemen. Dankzij dit partnership wordt de beschikbaarheid van bedrijfskritische data gegarandeerd. Daarnaast wordt het periodiek uitvoeren van healthchecks op HDS-storageomgevingen en ook het organiseren van innovatie- en architectuursessies mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen beide partijen.

De gezamenlijke dienst ‘HDS Storage Management’ bestaat uit 24/7 proactief en voorspellend beheer- en incidentmanagement op basis van de business service management-oplossing Gensys van SPS. Met voorspellend beheer worden beheertaken op tijd gepland, reactief beheer geminimaliseerd en de beschikbaarheid van bedrijfsprocessen geoptimaliseerd.

Inzichtelijk en onder controle

‘De continuïteit van organisaties is afhankelijk van de beschikbaarheid van data’, zegt Bas ter Heurne, salesmanager bij PQR. ‘Voor optimale beschikbaarheid zijn diepgaande monitoring, analyses van de werking en beschikbaarheid van kennis essentieel. Daarom zijn we blij met deze samenwerking. Voor een vast bedrag per maand staan de specialisten van de RES-Q-afdeling van SPS 24/7 klaar. Hiermee hebben onze klanten altijd de juiste kennis voorhanden en worden verstoringen voorkomen in plaats van genezen. Daarnaast worden met HDS Storage Management beheerkosten voor gebruikers van HDS-opslagsystemen inzichtelijk en onder controle gehouden.’

‘Wij zijn verheugd over dit partnership met PQR’, zegt SPS-coo Linda Verweij. ‘De belangrijkste doelstelling in deze samenwerking is dat organisaties volledig kunnen vertrouwen op de werking van hun opslagsystemen. Helaas zien we in de praktijk dat de vereisten om dit te garanderen vaak moeilijk in te vullen zijn, waardoor onnodige downtime kan ontstaan. Dit brengt onacceptabele risico’s met zich mee. Proactief en voorspellend beheer, waarmee je je richt op het analyseren van gegevens die over een langere periode zijn verzameld, zijn noodzakelijk om dit te voorkomen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4623770). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.