Managed hosting door True

Konica Minolta neemt Raber+Märcker over

 

Overname

Konica Minolta Business Solutions Duitsland heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Raber+Märcker, leverancier van geïntegreerde software- en systeemoplossingen in het Duitse Stuttgart. Met deze investering neemt Konica Minolta 80 procent van de aandelen van het it-bedrijf over. De overige 20 procent blijft in bezit van de andere aandeelhouders.

De Raber+Märcker Group biedt business process consultancy (bpc) en systeemintegraties voor verschillende klanten. Met deze strategische investering zorgt Konica Minolta voor toegevoegde waarde op het gebied van bedrijfsapplicaties en it-infrastructuuroplossingen samen met optimized print services (ops). De Raber+Märcker Group en Konica Minolta leveren gezamenlijk it- en printoplossingen voor zowel mkb-klanten als grote ondernemingen.

Konica Minolta en Raber+Märcker zullen zelfstandig opereren, maar samenwerken door middel van een partnerschap. De overname maakt onderdeel uit van Konica Minolta’s strategie om verder te groeien in de it-business. Raber+Märcker wordt het platform om verdere groei te bewerkstelligen van it-business en -investeringen.

Konica Minolta heeft ook een verkoopovereenkomst getekend voor een 100 procent belang in Raber+Märcker Graphik.

Charterhouse PM Limited

Konica Minolta is druk op het overnamepad. Eerder deze maand werd ook al de Britse marketingdienstverlener Charterhouse PM Limited overgenomen. De overname zal naar verwachting vóór het einde van 2012 worden afgerond. Charterhouse PM Limited is een Britse onderneming die uitbestede marketingproductie en managementdiensten biedt aan internationale merken in 35 Europese markten vanuit 21 locaties. Het Europese hoofdkantoor zit in Parijs en de digitale productiefaciliteit is gevestigd in Londen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4618050). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.