Managed hosting door True

KPMG, Sara en Vancis analyseren big data

 

Analyse

Dienstverlener KPMG en ict-dienstverlener Vancis gaan samen big data-analysediensten leveren aan de Nederlandse markt. Vancis zal zich richten op het hosten van de data, de big data-infrastructuur en de service levels. KPMG levert de benodigde business consultancy en helpt partijen met het verzamelen en analyseren van de data. Sara, waarvan Vancis een spin-off is, neemt de rol van Hadoop-expert op zich.

Voor steeds meer bedrijven vormt de groeiende hoeveelheid data een echte uitdaging. Dit geldt niet alleen voor de infrastructuur, waaronder opslagcapaciteit en rekenkracht, maar ook voor de vaardigheden om waardevolle informatie uit deze data te halen.

Nieuwste ontwikkelingen

'De big data-markt is volop in ontwikkeling', zegt Paul van Roozendaal, algemeen directeur van Vancis. 'Er wordt veel over gezegd en geschreven maar wij gaan het gewoon doen. Bedrijven die naast hun bestaande databaseomgeving ook een big data-omgeving willen, kunnen nu bij ons terecht. KPMG is voor ons een prachtige partner om de markt mee op te gaan en met Sara als onze natuurlijke kennispartner vinden wij aansluiting op de nieuwste ontwikkelingen.'

'In samenwerking met Sara zijn wij bezig met het verder ontwikkelen van big data- en high performance computing-diensten voor industrie en het mkb', zegt Sander Ruiter, programmamanager Technology Transfer bij Vancis. 'Hierdoor kunnen wij deze bedrijven helpen met hun innovaties. Een samenwerking met KPMG past daar heel goed in.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4591902). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.