Managed hosting door True

Samsung en Pivot3 stappen samen in VDI

 

Samsung Cloud Display

Samsung Cloud Display

Ict-leverancier Samsung gaat samenwerken met Pivot3, een aanbieder van geïntegreerde server- en opslagvirtualisatie. De samenwerking leidt er onder meer toe dat het mkb snel en eenvoudig gebruik kan maken van de kracht van een virtuele desktop infrastructuur (vdi). Binnen de samenwerking zorgt Pivot3 voor de beveiligde infrastructuur en Samsung voor de hardware in de vorm van Cloud Displays.

Door de samenwerking wordt het voor zowel kleine als middelgrote bedrijven mogelijk om over te stappen op een it-infrastructuur die fysieke desktops overbodig maakt. Pivot3 en Samsung presenteren een starterspakket bestaande uit de vStac VDI P Cubed-starter, gecombineerd met voorgeïnstalleerde proeflicenties voor tien Cloud Displays van Samsung.

VMware Rapid Desktop Alliance Program

De oplossing helpt het mkb aan efficiëntie en beveiliging van desktopvirtualisatie voor opslag en servers. Via Samsungs thin client Cloud Displays kan iedere medewerker snel en veilig alle werkzaamheden uitvoeren die hij voorheen met een vaste pc deed. De fysieke desktop wordt zo overbodig, omdat al het zware rekenwerk en opslag plaatsvindt op een centrale, externe server die toegankelijk is via het bedrijfsnetwerk of via de cloud. De Pivot3 vStac VDI-producten behoren tot een gecertificeerd onderdeel van het VMware Rapid Desktop Alliance Program.

'We zijn trots dat we onderdeel mogen uitmaken van deze samenwerking', zegt Mildo Meijer, senior marketing manager displays en printers bij Samsung Electronics Benelux. 'De producten van Samsung bieden bedrijven een integrale oplossing die de productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. De samenwerking vergroot de mogelijkheid om onze klanten beter te ondersteunen in hun bedrijfsvoering, zowel grote als kleine bedrijven.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4572598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.