Managed hosting door True

Computable: Stel je vraag aan Mark Hurd (Oracle)

 

Een redacteur van Computable reist op woensdag 17 oktober 2012 af naar het Engelse Londen om te praten met Mark Hurd van Oracle. Hij is na een turbulente tijd bij ict-leverancier HP overgestapt naar de bedrijfssoftwareleverancier en is daar aangesteld als president. Daarmee is hij de tweede man van Oracle geworden achter ceo Larry Ellison. Computable stelt zijn lezers in staat om vragen in te dienen waarvan er zoveel mogelijk aan Hurd zelf gesteld zullen worden.

De afgelopen jaren is er bij Oracle veel veranderd. De traditionele bedrijfssoftwareleverancier nam in april 2009 infrastructuurleverancier Sun Microsystems over, waardoor Oracle ook ineens leverancier van hardware werd. De integratie verliep niet zonder slag of stoot en ook de markt was niet tevreden over het nieuwe verkoopbeleid van Oracle op Sun-producten. Gevolg was dat het marktaandeel van Oracle-hardware de daarop volgende jaren kelderde.

Inmiddels lijkt het tij gekeerd en presteert Oracle stabiel met zijn aangekochte hardware. Dit geldt ook voor de bedrijfssoftware. Oracle kijkt weer vooruit. Dit blijkt ook uit de aankondigingen die allemaal gedaan worden tijdens Oracle Open World in San Francisco. De meest opvallende is wel dat ceo Larry Ellison het einde van disk-opslag aankondigde.

Stel je vraag

Oracle is dus weer bezig met de toekomst. Reden om hierover met Mark Hurd te gaan praten. Computable wil hier graag zijn lezers bij betrekken. De redactie vraagt zich af wat jij vanuit jouw professie zou willen vragen aan Mark Hurd. De vraag dient te gaan over ontwikkelingen binnen Oracle op het gebied van strategie, technologie, producten, de markt of de toekomst. Stel jouw vraag door deze in te vullen in het reactie veld onderaan dit artikel . Computable verzamelt alle vragen en zal de meest interessante aan Mark Hurd voorleggen. De interessante vragen die niet gesteld kunnen worden, zullen worden voorgelegd aan de Nederlandse directeur Reinier van Grieken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4568269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.