Managed hosting door True

Orange Business Services voert tests EC uit

 

Douane

Orange Business Services mag de komende vier jaar de lopende tests voor audio- en internetconferencing doen voor het directoraat-generaal Belastingen en douane-unie van de Europese Commissie. Het contract is een uitbreiding op de overeenkomst voor de levering van wide area network (wan)-diensten en de uitbreiding van het netwerk, die december 2010 werd gesloten. Het nieuwe contract kan driemaal met een jaar worden verlengd.

Het directoraat-generaal Belastingen en douane-unie, gevestigd in Brussel, vormt een strategisch onderdeel van de Europese Commissie. Het directoraat-generaal beheert het project gemeenschappelijk communicatienetwerk en gemeenschappelijke systeeminterface (CCN/CSI), ter ondersteuning van een gemeenschappelijke, veilige en betrouwbare infrastructuur die de douane- en belastingdiensten in verschillende landen onderling moet verbinden.

29,8 miljoen euro

Orange verbindt 42 nationale douane- en belastingdiensten in 33 landen met een wide area network binnen het raamcontract voor CCN/CSI. Deze overeenkomst heeft een waarde van 29,8 miljoen euro. Het netwerk beslaat alle EU-lidstaten plus Kroatië, Noorwegen, Rusland, Zwitserland en Turkije. Orange garandeert de continuïteit van het beheer, de uitvoering en de beveiliging van de huidige netwerkinfrastructuur en de verdere ontwikkeling ervan om te kunnen voldoen aan de eisen van de toekomst.

Hiervoor levert het bedrijf beveiligde internet-access points en professionele diensten en wordt gezorgd voor levering en onderhoud van netwerk- en beveiligingsapparatuur. Momenteel wordt een systeem voor audio- en internetconferencing getest, waarmee kostenbesparende vergaderingen op afstand kunnen worden gerealiseerd met facturering op basis van verbruik, zonder installatie of maandelijkse abonnementskosten.

Beveiligde internetgateway

Orange biedt een flexibele en schaalbare oplossing waarmee op elke nieuwe locatie waar ook ter wereld gemakkelijk uitbreiding kan worden gerealiseerd dankzij de dekking van het Orange-netwerk. Orange kan het netwerk verder uitbereiden met een beveiligde internetgateway op basis van de nieuwste technologie en diensten. Dit wereldwijde bereik wordt aangevuld met praktische diensten ter plaatse, zodat Orange het directoraat-generaal Belastingen en douane-unie lokale it-ondersteuning kan bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4557850). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.