Managed hosting door True

Scholten Awater levert Stichting Orion hardware

 

Scholten Awater

Stichting Orion neemt de aankomende vier jaar desktops, laptops en monitoren af van ict-dienstverlener Scholten Awater. De geraamde contractwaarde bedraagt vierhonderdduizend euro. Naast hardware worden er ook diverse it-diensten afgenomen door Stichting Orion, die ervoor zorgen dat de stichting geen omkijken heeft naar de aanschaf, levering en onderhoud van it-hardware.

De Stichting Orion is in Amsterdam de enige aanbieder van openbaar speciaal primair en voortgezet onderwijs. Op zestien locaties biedt de Stichting Orion speciaal onderwijs en passende zorg afgestemd op de behoefte van circa negentienhonderd leerlingen van vier tot twintig jaar. De Stichting Orion is gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding aan kinderen en jongeren met psychische of gedragsstoornissen, auditieve of communicatieve problemen, verstandelijke of lichamelijke handicaps of een chronische ziekte.

'Het onderwijssegment is voor Scholten Awater een zeer belangrijke doelgroep', zegt commercieel directeur bij Scholten Awater Ronald Ederveen. 'Scholten Awater heeft een uitgebreid team van professionals die zich volledig richt op dit segment. Met name in het voortgezet onderwijs wint Scholten Awater regelmatig nieuwe klanten, omdat zij profiteren van de branche specifieke adviezen, schaalgrootte en logistieke diensten die wij bieden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4552276). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.