Managed hosting door True

EMC breidt dienstverlening Velocity-distributeurs uit

 

Ict-leverancier EMC gaat zijn Velocity-distributeurs voorzien van expertise en middelen waarmee zij oplossingen van verschillende leveranciers kunnen integreren met de unified storage- en back-uptechnologieën van EMC. Met deze zogenaamde 'assembly services' krijgen distributeurs technische training en ondersteuning van EMC. Hiermee kunnen zij de EMC VNX unified storage-systemen, Data Domain en Avamar deduplicatie-technologieën integreren met oplossingen van andere leveranciers.

Met de assembly services kunnen distributeurs hun dienstverlening uitbreiden en zorgen dat bedrijven sneller de transitie naar de cloud maken. Value added resellers (var's) krijgen een geassembleerde en geteste oplossing en kunnen zich daardoor direct richten op het configureren van de technologie. Hiermee komen zij tegemoet aan de specifieke eisen die klanten hebben. Deze bedrijven kunnen door een efficiëntere implementatie vervolgens zo snel mogelijk profiteren van de voordelen die de oplossingen bieden.

Kanaalinitiatieven

De aankondiging is onderdeel van een aantal initiatieven van EMC om channel partners wereldwijd te helpen de transitie van klanten naar de cloud te versnellen. Zo introduceerde het op de jaarlijkse Global Partner Summit tijdens EMC World de Vspex Proven Infrastructure, Velocity Cloud Practices met Cloud Builder en Cloud Provider en EMC Cooperative Services.

'Met de assembly services van EMC helpen we Velocity Solutions Providers en var's hun dienstverlening efficiënter in te richten', zegt Daniel Coetsier, vice president, global services channel & partners bij EMC. 'De oplossing is reeds getest en kan daarmee snel bij de klant worden geïmplementeerd. We blijven programma's en opties toevoegen waarmee onze distributeurs en resellers op winstgevende wijze waarde kunnen toevoegen aan hun dienstverlening.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4551379). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.