Managed hosting door True

Alticom richt op grote hoogte datacenter Goes in

 

Mediatoren Goes

Mediatoren Goes

Datacenter-ontwikkelaar Alticom heeft een datacenter ingericht in de mediatoren van Goes. Vanaf 13 augustus 2012 draaien de servers van het bedrijf Force Fusion uit Terneuzen er. De servers van dit bedrijf worden nu letterlijk op grote hoogte gebracht. Force Fusion is het eerste bedrijf in de regio dat gebruik maakt van het datacenter in Goes.

Het Zeeuwse bedrijf Force Fusion levert virtuele werkplekken waardoor bedrijven in de cloud kunnen werken. Bedrijven die daar gebruik van maken, hebben zelf geen hardware meer nodig. Hun medewerkers kunnen via een internetverbinding overal ter wereld contact maken met een desktop, waarmee ze toegang hebben tot alle benodigde applicaties en data. Die data wordt centraal opgeslagen op de servers van het datacenter van Force Fusion.

Bij een concept als dat van Force Fusion is het essentieel dat de data te allen tijde beschikbaar is en veilig opgeslagen. Daarvoor heeft het bedrijf zijn datacenter ingericht bij Alticom Datacenters. Alticom is eigenaar van de 24 mediatorens die verspreid zijn over heel Nederland. Het datacenter in Goes is het zesde datacenter dat Alticom heeft ingericht. De andere datacenters staan in de torens in IJsselstein, Alphen aan de Rijn, Wormer, Haarlem en Zwolle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4550442). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.