Managed hosting door True

Scholten Awater tijdelijk hoofdsponsor NEC

 

NEC en Scholten Awater

Ict-dienstverlener Scholten-Awater wordt tijdelijk de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub NEC uit Nijmegen. De eerste acht wedstrijden van de nieuwe competitie en één bekerduel zal de naam van de dienstverlener te zien zijn op het shirt van NEC. Over een vervolg van het sponsorcontract wordt nog door beide partijen gesproken.

Scholten Awater maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot it-hardwaredienstverlener. Het bedrijf heeft meer dan tweehonderd medewerkers en een groot distributiecentrum. Naast het leveren van hardware aan bedrijven met meer dan honderd werkplekken, heeft Scholten Awater verschillende it-diensten ontwikkeld.

'NEC is een ambitieuze voetbalclub die in onze ogen goed past bij onze organisatie', zegt Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater. 'NEC is de trots van Nijmegen en als Nijmeegs bedrijf dragen wij graag bij aan het succes van de club. Wij zijn er dan ook zeker van dat het hoofdsponsorschap van NEC sterk zal bijdragen aan onze landelijke naamsbekendheid en uitstraling.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4546877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.