Managed hosting door True

ETC houdt sessies over en acties rondom Huawei

 

Jeff Scipio

Jeff Scipio

Ict-distributeur ETC uit Bodegraven gaat de komende maanden met diverse kennissessies en commerciële acties resellers nader kennis laten maken met de zakelijke producten van telecom- en netwerkleverancier Huawei.

Via een netwerk van partners levert Huawei in meer dan 140 landen ict-oplossingen aan carriers, het bedrijfsleven en de particuliere markt. ETC is distributeur in Nederland voor de producten en oplossingen voor het zakelijke segment, die door de Huawei Enterprise-divisie worden geleverd. Het Enterprise-portfolio van Huawei omvat ip-oplossingen (routers en switches), producten voor communicatietechnologie (telepresence, videoconferencing en ipcc) en it-oplossingen (servers en storage).

Joy to Deploy

'De producten en oplossingen van Huawei Enterprise zijn nog niet bij elke reseller voldoende bekend', zegt Jeff Scipio, verantwoordelijk voor Huawei Business Partner Development bij ETC. 'Om de reseller nader te informeren over de producten van Huawei Enterprise, zijn wij gestart met kennissessies onder de naam ‘Joy to Deploy'. Doel van de Joy to Deploy-sessies is om de engineers van de resellers te laten zien hoe eenvoudig het is om Huawei-netwerkapparatuur te configureren. De sessies beginnen met een technische uitleg over de mogelijkheden van de apparatuur, waarna de reseller de kans krijgt om zelf configuraties te bouwen.'

In eerste instantie zal ETC zich richten op de ip-producten (routers en switches) van Huawei. Later in het jaar zullen Joy to Deploy-sessies worden gehouden voor de it (storage en servers) en communicatieproducten van Huawei. Naast de kennissessies heeft ETC ook een aantal promotionele acties opgezet, waarbij resellers Huawei-netwerkapparatuur met extra korting kunnen inkopen, aldus Scipio. 'Ook zullen we met een aantal themasessies op het gebied van vdi (desktopvirtualisatie) komen, waarin de oplossingen van Huawei uitgebreid aan de orde zullen komen.'

De sessies van telkens een halve dag worden maandelijks gehouden tot eind 2012, op elke laatste vrijdag van de maand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4545088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.