Managed hosting door True

Detron vernieuwt ICT bij Brakel Atmos

 

De afdeling ICT Solutions van ict-dienstverlener Detron, het voormalige Kender Thijssen, gaat de volledige ict-omgeving van Brakel Atmos vernieuwen en virtualiseren. Brakel Atmos ontwerpt, produceert, monteert en onderhoudt brandveilige en comfortabele leefomgevingen in allerlei gebouwtypen. Zodra het project afgerond is wordt ook het ict-beheer aan Detron uitbesteed.

Voor de ondersteuning van zijn bedrijfsprocessen beschikt Brakel Atmos over een eigen ict-infrastructuur en ict-personeel. De eisen die worden gesteld door zowel de gebruikers als de bedrijfsprocessen worden steeds hoger. Daarnaast wordt het beheren van de eigen ict-omgeving steeds complexer en vereist dit de benodigde kennis.

Projectmatige aanpak

Brakel Atmos heeft Detron gevraagd om zowel de infrastructuur als het beheer opnieuw in te richten. Detron heeft een ontwerp gemaakt op basis van de uitgangspunten en visie van Brakel Atmos om de nieuwe ict-omgeving te realiseren. Na de projectmatige aanpak voor de vernieuwing wordt de nieuwe infrastructuur geïmplementeerd en in beheer genomen door Detron.

De nieuwe ict-omgeving moet de bedrijfsactiviteiten beter ondersteunen en verbeteren. Dit moet tegen lagere kosten dan de ict-omgeving nu kost. Op basis van die uitgangspunten heeft Detron een project aangeboden waarin gefaseerd de ict gemoderniseerd wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4544944). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.