Managed hosting door True

Topdesk stuurt systeembeheerders 100 taarten

 

In het kader van System Administrator Appreciation Day heeft Topdesk honderd taarten gestuurd naar de systeembeheerders van klanten. De softwareontwikkelaar deed dit om deze relatief onbekende dag meer onder de aandacht te brengen.

System Administrator Appreciation Day of Dag van de Systeembeheerder wordt dit jaar al voor de dertiende keer wereldwijd 'gevierd'. Organisaties zijn in de afgelopen decennia steeds afhankelijker geworden van hun ict-infrastructuur en systeembeheerders houden de organisatie draaiende. Daarom bestaat sinds 1999 de System Administrator Appreciation Day.

Deze dag is volgens Topdesk in Nederland nog niet erg bekend. Bij het bedrijf zelf krijgen de systeembeheerders ieder jaar een taart overhandigd als blijk van waardering. Dit jaar wilde Topdesk ook andere organisaties op ludieke wijze eraan herinneren hun systeembeheerder in het zonnetje te zetten. Er werden daarom ruim honderd taarten verstuurd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4544230). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.