Managed hosting door True

Scholten Awater levert Rheden hardware

 

Ict-dienstverlener Scholten Awater gaat in september 2012 de gemeente Rheden voorzien van tweehonderd thin clients met toetsenbord en muis en vierhonderd beeldschermen met de benodigde aansluitkabels. Het gaat om het eenmalig opleveren, installeren en inrichten van de hardware op de standaard werkplekken.

De huidige hardware van de gemeente Rheden is vijf jaar of ouder. Rheden voert zelf deze oude hardware af. De nieuwe apparatuur wordt door Scholten Awater geleverd in combinatie met verschillende logistieke en technische it-diensten.

'Wij zorgen ervoor dat de levering en installatie van de nieuwe werkplekken bij de gemeente Rheden snel en efficiënt gaat verlopen', zegt Ronald Ederveen, commercieel directeur Scholten Awater. 'Door onze uitgekiende logistieke en technische diensten heeft de gemeente Rheden totaal geen omkijken naar deze vervanging en komt de dienstverlening naar de inwoners niet in gevaar.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4542756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.