Managed hosting door True

Centric begeleidt GGZ Centraal naar User

 

GGZ Centraal heeft een contract getekend met ict-dienstverlener Centric voor advisering en consultancy bij het conversietraject naar een nieuw zorginformatiesysteem. De twee huidige zorginformatiesystemen XM/Care van McKesson en CS-EZIS.Net van ChipSoft gaan gemigreerd worden naar één nieuw systeem: User van Impulse Infosystems. De implementatie is extra moeilijk omdat wordt gestart in User versie 5.0 en wordt opgeleverd in versie 6.0.

Er zijn veel spelers uit verschillende organisaties bij het project betrokken, wat de conversie zowel procesmatig als technisch tot een uitdaging maakt. Centric zal GGZ Centraal hierin begeleiden en adviseren. 'Ik had een grote behoefte aan kennis, inzicht en ervaring op het gebied van het complexe conversietraject waar GGZ Centraal zich voor gesteld ziet', zegt Carel d'Arnaud, hoofd Zorgadministratie bij GGZ Centraal. 'Aangezien een conversietraject een van de pijlers is voor het slagen van een implementatietraject, hebben we deze kennis en ervaring ingekocht bij Centric.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4542522). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.