Managed hosting door True

ASP4all neemt managed services Mcom over

 

Overname

Hostingbedrijf ASP4all heeft de managed services-activiteiten van dienstverlener Mcom overgenomen. Van Mcom gaan zeventien medewerkers over naar ASP4all. Het personeelsbestand van het hostingbedrijf komt daarmee op 120 medewerkers.

ASP4all levert sinds 1999 hostingdiensten aan de publieke sector en de zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het migreren, implementeren en beheren van complexe en bedrijfskritische ict-systemen die aan zeer hoge beveiligings- en beschikbaarheideisen moeten voldoen.

Mcom, opgericht in 2008, is een dochteronderneming van VolkerWessels Telecom. Mcom is een dienstverlener die (gebruikers)gemak verhoogt door de inzet van contactloze technologie bij betalen en toegangsverlening. Dagelijks verkennen zij de mogelijkheden van contactloze technologie voor betalen en toegangsverlening. Dat doet Mcom met drie complete diensten: e-Ticketing, e-Payment, e-Identity.

ASP4all en Mcom deden in het verleden al zaken met elkaar. Met de overdracht van de managed services-activiteiten denkt ASP4all verder te kunnen groeien. Daarnaast moet het zorgen voor een duidelijke garantie voor continuïteit voor de huidige relaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4536978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.