Managed hosting door True

PeopleWare voert BYOD en HNW door bij VNOG

 

Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland (VNOG) heeft PeopleWare ICT Solutions de opdracht gegund voor het optimaliseren van de ict-infrastructuur. Dit is nodig omdat de overheidsorganisatie bring your own device (byod) wil ondersteunen en het nieuwe werken (hnw) wil doorvoeren. De nieuwe werkplek wordt gebaseerd op Windows 7.

Het ict-project betreft de optimalisatie van zowel de back-end als front-end infrastructuur. Bestaande servers en applicaties worden gemigreerd naar de nieuwe omgeving, waardoor de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe infrastructuur.

Peopleware ICT Solutions levert de diensten voor de implementatie van een Microsoft Hyper-V cluster, Microsoft System Center-producten, Microsoft Sharepoint, het inrichten van een Citrix XenApp-omgeving en een Citrix XenDesktop-omgeving. De nieuwe infrastructuur geeft VNOG de mogelijkheid om snel en effectief te kunnen groeien en nieuwe technologieën te adopteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4536282). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.