Managed hosting door True

Oracle laat Bull tot PartnerNetwork toe

 

Oracle

Ict-leverancier Bull is benoemd tot Oracle PartnerNetwork Platinum-partner (OPN). Bull heeft deze partnerstatus verkregen door zijn brede expertise op het gebied van Oracle-technologieën en ervaring met levering en implementatie van deze technologieën. Bull en zijn klanten profiteren op uiteenlopende manieren van deze partnerstatus.

De Platinum-partnerstatus van Bull is een erkenning van de diepgaande expertise van het bedrijf in op Oracle gebaseerde technologieën, zoals Oracle Database Performance Tuning. Dit geldt ook voor oplossingen gericht op specifieke sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart en defensie, professionele dienstverlening en de publieke sector. Klanten van Bull profiteren hierdoor van optimale inzet en werking van Oracle-technologieën, die een grote schaalbaarheid, beschikbaarheid en beheersgemak bieden. Uiteindelijk kan dit resulteren in lagere kosten van de ict-infrastructuur.

‘Oracle-producten spelen een belangrijke rol in ons portfolio', zegt Dick Fens, algemeen directeur van Bull. ‘We hebben veel ervaring met de implementatie en integratie van deze oplossingen en zijn verheugd dat Bull de Oracle PartnerNetwork Platinum-partnerstatus heeft bereikt. Dit onderstreept dat onze klanten kunnen rekenen op Bull als gespecialiseerde Oracle-partij.'

‘Bull heeft ruime ervaring in en kennis van de markten waarin we opereren', zegt Bas Diepen, senior manager alliances & channels bij Oracle. ‘Bull heeft bij verschillende Nederlandse bedrijven  projecten succesvol uitgevoerd met Oracle-producten. We zijn blij dat dit bedrijf de Platinum-partnerstatus heeft gekregen. Dit toont de inzet aan die het bedrijf levert als het gaat om Oracle-gebaseerde technologieën.'

Oracle PartnerNetwork

Met deze Platinum-status profiteert Bull in hoge mate van de voordelen die het Oracle OPN-partnerschap biedt. Platinum-leden ontvangen virtuele accountmanagement-support op maat. Hiermee zijn ze in staat gezamenlijke plannen te ontwikkelen, hun specialisaties te verbreden en winstkansen te vergroten. Extra voordelen zijn onder andere voorrang bij plaatsing in de OPN Solutions-catalogus, een gratis applicatie-integratie door Oracle, gezamenlijke marketing- en sales-inspanningen, korting op trainingen en nog veel meer.

Oracle PartnerNetwork Specialized (OPN) is de laatste versie van het Oracle-partnerprogramma, dat partners van tools voorziet om Oracle-oplossingen beter te ontwikkelen, verkopen en implementeren. OPN Specialized faciliteert het overdragen van gespecialiseerde kennis over Oracle-producten en -oplossingen. Het Oracle-partnerprogramma staat aan de basis van een groeiend productportfolio, partnerbestand en omzetkansen. De laatste belangrijke aanpassing van het OPN is de mogelijkheid voor partners om te differentiëren via Specializations. Differentiatie bereiken partners via competentieontwikkeling, bedrijfsresultaten, expertise en succesvolle projecten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4488716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.