Managed hosting door True

Canon start met Nederlandse integratie Océ

 

Canon heeft Ton van Helvoort benoemd om leiding te geven aan de integratie en de organisaties van Canon en Océ in Nederland. De integratie zal per direct van start gaan. Martin Trampe zal tijdens het integratieproces zijn verantwoordelijkheden als managing director voor Canon in Nederland voortzetten.

Deze bekendmaking volgt op de wereldwijde aankondiging op 22 december 2011, waarin Canon aangaf versneld te beginnen met de integratie van Canon en Océ. Canon is meerderheidsaandeelhouder van Océ. Om in Europa een meer eenduidige en effectieve organisatie te realiseren, is integratie van de twee bedrijven noodzakelijk. Met de samenvoeging denkt het bedrijf in de toekomst een winstgevende omzetgroei te kunnen realiseren.

Van Helvoort: ‘Ik ben zeer verheugd dat ik deze bedrijfsverandering bij Canon en Océ in Nederland ga leiden. Dit is de start van een nieuw tijdperk, waarin we betere producten en diensten kunnen bieden aan onze klanten, gebruikmakend van de expertise van twee printgiganten.'

Rokus van Iperen

Océ-ceo Rokus van Iperen, die ook tijdelijk de cfo-functie op zich nam, is per 1 april 2012 gepromoveerd tot president en ceo van Canon in de emea-regio. Anton Schaaf is voorgedragen als president en ceo van Océ en Ernst-Jan Minnema is de beoogde nieuwe cfo. Beide aanstellingen moeten nog goedgekeurd worden tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Océ in Venlo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4483639). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.