Managed hosting door True

Distributeur Arrow ECS neemt Altimate over

 

Handen schudden

Ict-distributeur Arrow ECS neemt voor een bedrag van 48,1 miljoen euro de Franse ict-distributeur Altimate over. Altimate distribueert storage-, server- en security-producten en is onderdeel van de Ierse financiële holding DCC Group.

Altimate is actief in acht Europese landen waaronder in Nederland en België. Arrow ECS wordt volledig eigenaar van Altimate. De Nederlandse Mededingsraad moet nog goedkeuring geven aan de voorgenomen overname.

Altimate is in 1994 opgericht en heeft een omzet van 257 miljoen euro. Altimate distribueert in Europa onder andere producten van Symantec, Oracle, NetApp en IBM. De distributeur bedient in Europa 2500 resellers.

In Nederland distribueert Altimate onder andere producten van Adobe, CommVault, Exagrid en NetApp. Altimate Nederland heeft vestigingen in Emmen en Hilversum. Het bedrijf heeft ongeveer twintig mensen in dienst, een omzet van veertig miljoen euro en wordt geleid door country manager Rene Fijen.

In België distribueert Altimate Red Hat, Oracle en VMware. Altimate België heeft een vestiging in Sint-Stevens-Woluwe en veertig mensen in dienst. Altimate België en Luxemburg wordt geleid door general manager Anthony Aceto en heeft een omzet van ongeveer tachtig tot 85 miljoen euro.

Arrow ECS Benelux wordt geleid door Bart van Rheenen. Arrow ECS had in 2011 een omzet van 21,4 miljard dollar. Het bedrijf heeft 15.700 werknemers in dienst verspreid over 390 locaties wereldwijd, onder andere in Utrecht en het Belgische Zavantem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4483460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.