Managed hosting door True

Belgisch youCtrl opent vestiging in Nederland

 

De Belgisch infrastructuuroptimaliseerder youCtrl gaat de activiteiten uitbreiden naar Nederland en heeft daarom een vestiging in Den Dosch in gebruik genomen. Doel van de Nederlandse vestiging is de uitbouw van een netwerk van operationele it-partners en licentiehouders. Ook worden er agenten gezocht die een deel van de verkoop van de audit op zich nemen. De directie over deze vestiging zal gevoerd worden door Ton Serné, die voorheen onder andere landenmanager bij HP Benelux was.

youCtrl levert een financieel model dat door middel van een financiële, technische en service-audit de huidige operationele it-infrastructuur in kaart brengt en analyseert. Hierbij worden niet alleen aan de eindwerkplekken geanalyseerd en geëvalueerd, maar ook het gehele netwerk (servers, storage, back-up, licenties, sla's, beveiligingstools, et cetera) en het operationeel beheer ervan. Doel van deze audit is de totale kosten van de operationele it te herleiden tot (all-in) kosten per werkplek (tco). Pas nadat een bestaande situatie geanalyseerd is, kan er structureel geoptimaliseerd worden en in veel gevallen bespaard worden.

Onverwachte facturen

De partners die youCtrl gaat aanstellen, zijn in staat om zowel een financiële als een technische audit volgens dit model uit te voeren. Vanuit de aanbevelingen en de risicoanalyses van de bestaande situatie wordt een nieuwe it-architectuur en service uitgewerkt, rekening houdende met de eisen en wensen van de klant. Dit moet leiden tot nieuwe vaste (all-in) kosten per werkplek met een gegarandeerd bedrijfscontinuïteit. Hierdoor zijn onverwachte facturen verleden tijd. Partners die worden geselecteerd, worden opgeleid op de youCtrl-methode.

De youCtrl-methode verschaft resellers een antwoord op de vraag hoe ze moeten omgaan met de trend van gebruikers om meer cloud-diensten te gebruiken. De youCtrl-methode overziet alle infrastructuur en beoordeelt cloud-diensten in de juiste samenhang met de overige infrastructuur.  Door de analyse van alle risico's en de berekening van de kosten per werkplek wordt een duidelijk inzicht gecreëerd. Van daaruit kan de bedrijfscontinuïteit worden geoptimaliseerd en gegarandeerd voor een vaste (leasing en service) kostprijs per werkplek.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4447027). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.