Managed hosting door True

BT levert wereldwijde netwerkdiensten aan Navo

 

NAVO

Ict-dienstverlener BT heeft een overeenkomst gesloten met het Nato Consultation, Command and Control Agency (NC3A), de organisatie die verantwoordelijk is voor de technologische ondersteuning van de wereldwijde activiteiten van de Navo. Het contract biedt de Navo een communicatienetwerk waarmee meer dan zeventig locaties in de Navo- en Balkanlanden met elkaar verbonden worden. Het vijfjarige contract heeft een waarde van 47 miljoen euro.

BT helpt de Navo met het opzetten van een flexibelere, toekomstbestendige infrastructuur. Het omvat de migratie van de bestaande backbone naar BT Ethernet Connect. Ethernet Connect is een intelligent netwerk dat is ontworpen voor grote organisaties die de volledige controle over hun ip-architectuur vereisen en hun infrastructuur op hun eigen manier willen ontwikkelen. De Navo krijgt ook de beschikking over BT's Ethernet Connect E-Line-dienst, die beschermde bandbreedte biedt voor bedrijfskritische applicaties die tussen locaties draaien.

Ethernet Connect

Ethernet Connect zal de basis leggen voor een zwaarbeveiligd wide area network (wan) ter ondersteuning van de operaties van de Navo en zijn besluitvormers over de hele wereld. BT zal de NC3A-organisatie ook voorzien van de hardware die dit mogelijk maakt.

BT Ethernet Connect is een onderdeel van BT Connect, BT's portfolio van intelligente netwerkoplossingen. BT Connect maakt volledig gebruik van BT's wereldwijde netwerk, inclusief Ethernet-diensten in 28 landen, groeiend naar meer dan 33 landen in 2012. Over het netwerk kunnen diensten geleverd worden in 197 landen en regio's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4445448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.