Managed hosting door True

Five 4 U/GrafiPlus distribueert Quato in Benelux

 

GrafiPlus, de grafische divisie van Five 4 U, sluit een exclusieve distributieovereenkomst met Quatographic Technology GmbH (Quato). De overeenkomst voorziet erin dat GrafiPlus het volledige assortiment van de professionele Quato-monitoren gaat distribueren.

Quato is een toonaangevende speler op het gebied van kleurbeheer. Het bedrijf ontwikkelt en levert verschillende oplossingen op dit terrein. Met de Intelli Proof-series levert Quato monitoren van verschillende afmetingen, variërend van 19-inch tot 42-inch. Deze tft-schermen voorzien in hardwarekleurkalibratie. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor gebruik in professionele omgevingen.

Greep houden

‘De markt voor kleurbeheer groeit. Steeds meer organisaties zoeken naar manieren om greep te houden op het kleurgebruik. Dat vereist hoogwaardige oplossingen. Quato levert deze systemen al veel jaren. Wij zijn enthousiast over onze nieuwe distributieovereenkomst met GrafiPlus. Wij kijken ernaar uit om samen met GrafiPlus een succes te maken van onze Intelli Proof-oplossingen in de Benelux en Frankrijk', zegt Wolfgang Balkenohl, managing director van Quato.

Jeroen Branders, manager GrafiPlus bij Five 4 U: ‘Met Quato kunnen we ons dealerkanaal nu hoogwaardige professionele monitoren aanbieden. Dit kan zowel in het prepress- en fotokanaal, als in het videokanaal. Quato is weliswaar minder bekend in onze regio's, maar wordt internationaal geroemd vanwege zijn vooruitstrevende technologie. Als alternatief voor de huidige oplossingen in de markt zal het kanaal snel merken dat de technologie van Quato zich goed kan meten met die van de concurrentie en in bepaalde gevallen een meerwaarde aanbiedt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4434405). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.