Managed hosting door True

Dell introduceert nieuwe EqualLogic-opslag

 

Hardwareleverancier Dell heeft zijn EqualLogic-portfolio uitgebreid met twee nieuwe storagesystemen. De PS6110 en PS4110 zijn Dell EqualLogic's eerste systemen die klaargemaakt zijn voor 10 Gb ethernet (GbE)-netwerken. Naast de hardware kondigde Dell ook twee nieuw Host Integration Tools (HIT) aan voor Microsoft en Linux.

De nieuwe generatie van Dell's EqualLogic PS Series storage arrays combineren volgens het bedrijf een hoge netwerkbandbreedte met een verbeterde opslagcapaciteit. Deze storage arrays hebben een kleiner formaat dan eerdere generaties.

PS6110 en PS4110

De EqualLogic PS6110-serie is volgens Dell bij uitstek geschikt voor middelgrote implementaties met meerdere fysieke of virtuele servers. Ze zijn geconfigureerd voor zowel optische (SFP+) als koperen (10GBASE-T) 10GbE-netwerken om de flexibiliteit van het datacenter te vergroten. Met 72 terabyte in één array en 1,2 petabyte per groep kunnen klanten hun opslagcapaciteit op elk gewenst moment schalen door simpelweg extra arrays toe te voegen aan een bestaande EqualLogic-groep, zonder downtime of ingrijpende opwaarderingen.

De EqualLogic PS4110-serie zijn volgens Dell de eerste 10GbE EqualLogic storage arrays op instapniveau en bieden dezelfde voordelen en functionaliteit als de PS6110-serie voor kleinschaliger implementaties en gebruik binnen filialen en campusomgevingen. Deze systemen bieden een opslagcapaciteit tot 36 terabyte in één array en 72 terabyte per groep.

HIT/ME 4.0 en HIT/LE 1.1

Naast de hardware kondigt Dell ook Host Integration Tools voor Microsoft en Linux aan voor het EqualLogic-platform. HIT/ME 4.0 en HIT/LE 1.1 vervangen volgens Dell de gangbare tools waarbij elk product zijn eigen tool heeft. De nieuwe tools ondersteunen nu alle producten die op één platform draaien in één tool. Bedrijven hebben dus veel minder tools draaien om verschillende producten te laten werken. Dell stelt deze tools gratis beschikbaar aan bestaande klanten. Klanten die nieuwe apparatuur kopen krijgen ze er standaard bijgeleverd. De tools werken niet op andere platformen dan EqualLogic.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4420483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.