Managed hosting door True

EMC certificeert Solipsis als Velocity-partner

 

Ict-dienstverlener Solipsis is toegetreden tot het Velocity-partnerprogramma van EMC. Dit betekent dat Solipsis als Velocity Affiliate partner - via EMC-distributeur Magirus - de EMC VNX-storageoplossingen gaat voeren specifiek gericht op het mkb. Binnen deze sector is de laatste jaren steeds meer behoefte aan virtualisatie van serveromgevingen vanwege een niet te stoppen groei aan data.

Virtualiseren en centrale dataopslag betekent ook voor het mkb dé oplossing voor het efficient beheren van de grote wolk aan ongestructureerde data. Dankzij het partnership van Solipsis met EMC zijn oplossingen voor gecentraliseerde opslag van data ook voor het mkb haalbaar. Kleinere bedrijven kunnen daardoor langer gebruik maken van hun huidige systemen. Bovendien hoeven ze niet steeds uit te breiden met nieuwe disks. Met virtualisatie profiteren ze van voordelen als flexibiliteit, betere databescherming en kostenbesparing. Voor Solipsis is bijvoorbeeld de combinatie EMC met Microsoft Hyper-V een belangrijke en inmiddels bewezen oplossing voor het mkb.

Wim Buitenhuis, algemeen directeur van Solipsis, is verheugd over de EMC-partnerstatus. 'Het is voor ieder bedrijf van belang om het hart van zijn ict-omgeving - de data - goed en efficient te beheren en bewaken. Virtualisatie biedt bedrijven in het mkb verbeterde beschikbaarheid van systemen en gegevens. Bovendien besparen ze op operationele (beheer)kosten en op de aanschaf van fysieke servers. Dat levert een betere continuïteit en een verbeterd bedrijfsrendement op.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4418467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.