Managed hosting door True

Microsoft neemt PlaceWare over

 

Microsoft heeft een acquisitieovereenkomst getekend met het bedrijf PlaceWare, leverancier van diensten voor webconferenties.

Het bedrag met de overname gemoeid is wordt door de bedrijven niet bekend gemaakt. De diensten van PlaceWare stellen organisaties in staat real-time, interactieve presentaties te geven en vergaderingen te houden via internet, hetgeen past in Microsoft’s focus op webdiensten. Beide partijen verwachten de overname nog dit kwartaal te kunnen afronden. PlaceWare zal dan opgaan in de nieuw op te richten Real Time Collaboration Group binnen de al bestaande Information Worker Product Management Group van Microsoft. Met deze nieuwe divisie wil Microsoft haar huidige web-conferencing aanbod voor klanten en partners uitbreiden met complete tools en oplossingen voor online bedrijfscommunicatie. De nieuwe afdeling zal geleid worden door Anoop Gupta. Hij was de afgelopen vijf jaar lid van Microsoft Research en werkte de laatste tijd als technisch adviseur van Bill Gates.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4356). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.