Managed hosting door True

Fujitsu Siemens introduceert nieuw opslagsysteem

 

Fujitsu Siemens Computers introduceert een nieuw opslagsysteem met iSCSI. Volgens de fabrikant biedt de FibreCAT N40i 'flexibele netwerkopslag voor kleine en middelgrote ondernemingen'.

Fujitsu Siemens Computers kondigt het nieuwe FibreCAT N40i opslagsysteem aan waarmee het network attached storage (NAS) assortiment voor kleine en middelgrote bedrijven van het bedrijf wordt gecompleteerd. Deze opslagoplossing bevat ook de mogelijkheid voor aansluiting op de Internet small computer system interface (iSCSI) ontwikkeld door String Bean Software, de partner van Fujitsu Siemens Computers – zonder extra kosten. Daarnaast maakt de oplossing gebruik van de werking van Microsoft’s Windows Storage Server 2003,  voor gebruik als bestand- en printserver.


Het nieuwe systeem komt in een 2U-rack versie die de juiste omvang heeft voor de constant toenemende opslageisen van kleine en middelgrote ondernemingen. Met ‘hot-plug’ SCSI harde schijven (36 GB, 72 GB, 146 GB, 300 GB) schaalt de N40i gemakkelijk op van 64 GB tot wel 1.2 TB. Indien nodig is uitbreiding tot ongeveer 35 TB mogelijk door het koppelen van externe opslagsystemen via FibreChannel (SAN gateway)

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/435597). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.