Managed hosting door True

Cisco start Linksys Partner Rewards channel-programma

 

Cisco kondigt het Linksys Partner Rewards channel-programma aan in Nederland.

te houden van de laatste trends en te belonen voor het succesvol verkopen van Linksys-producten. Het programma is nu open voor registratie voor retailers, resellers en andere Linksys channel partners.

'Door de toename van het aantal gadgets in huis dat aan het internet wordt gekoppeld, zoals tablets, smart-tv's en gameconsoles, wordt de draadloze thuisrouter steeds belangrijker,' zegt Ulrike Tegtmeier, vice president international Cisco's Home Networking Business Unit. 'Samen met onze partners moeten we consumenten voorlichten over het belang van een krachtige router om de beste multimedia-ervaring te krijgen.'

Het Linksys Partner Reward-programma is onderverdeeld in drie niveaus en biedt op ieder niveau voordelen op maat. Iedere partner die zich inschrijft, start met één ster en kan deze rating verhogen tot drie sterren door e-learning doelen en omzetdoelstellingen te behalen.

Cisco biedt ieder kwartaal nieuwe e-learning modules binnen het Linksys Partner Rewards webportaal over specifieke producten of technologieën op drie verschillende kennisniveaus. Partners met twee of drie sterren moeten ten minste één module per kwartaal voltooien om hun niveau te behouden - naast het behalen van hun omzet-target. In de nabije toekomst zal Cisco ook sessies plannen met instructeurs via het Cisco WebEx online trainingplatform. Daarnaast wil Cisco partners in staat stellen point of sales-materialen op maat te maken en te bestellen via een online applicatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4314897). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.