Managed hosting door True

Samenwerking EspritXB en Infradata

 

EspritXB en network integrator Infradata starten een zeer intensieve samenwerking voor de komende vijf jaar. Na een selectietraject heeft EspritXB gekozen voor de best-of-breed oplossing van Infradata op basis van netwerkinfrastructuur van Juniper Networks, MRV en Acme Packet.

Met het nieuwe netwerk kan EspritXB haar klanten een nog betere performance, stabiliteit en uitgebreide Quality of Service bieden, zo beweert Karl Heinz van der Made, directeur EspritXB.

EspritXB zal ondersteund worden door de design-, implementatie- en supportservices van Infradata. 'EspritXB is vorig jaar een zeer ambitieus project gestart waar wij zeer positief op gereageerd hebben. Ze hadden het idee om een nog niet eerder gerealiseerd netwerk te bouwen dat zeer toekomstgericht is en nog meer voordelen zou bieden aan haar klanten. Dankzij onze expertise en het doorzettingsvermogen van beide partijen zijn we tot een resultaat gekomen die er zeker mag zijn', aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4283200). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.