Managed hosting door True

EMC Data Domain DD160 exclusief via partners

 

EMC, speler op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, kondigt aan dat het nieuwe EMC Data Domain DD160 deduplicatiesysteem exclusief beschikbaar is via het EMC-partnernetwerk.

Met het nieuwe EMC Data Domain DD160-systeem profiteren bedrijven van meer efficiency en schaalbaarheid voor kleinere datacenters en kantoren op afstand. Hiermee hebben partners een aanbod voor het middensegment.

Ook heeft EMC verschillende verbeteringen toegevoegd aan zijn VNXe unified storage-technologieën, deze zijn alleen verkrijgbaar via EMC-partners. De VNXe-oplossingen van EMC ondersteunen nu flash drives waardoor voldaan kan worden aan nieuwe NEBS-certificering. Ook zijn de producten uitgerust met meer geheugen en capaciteit.

Partnerprogramma's
Verder introduceert EMC nieuwe programma's voor Velocity-partners waarmee zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Zo is er een VNXe 'Try & Buy'-programma waarbij partners VNXe-producten 45 dagen op proef kunnen aanbieden. Via het VNXe 'Quick Ship'-programma kunnen partners sneller voorgeconfigureerde producten distribueren. De oplossing kan twee dagen na bestelling uitgeleverd worden. Met het 'U Sell U Earn' training incentive programma hebben partners de mogelijkheid trainingsdiensten te verkopen en tegelijkertijd trainingen voor zichzelf te verdienen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4234577). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.