Managed hosting door True

Consolidate-IT distribueert Zerto Virtual Replicatie

 

Consolidate-IT en Zerto hebben een contract getekend voor de distributie van de Zerto Virtual Replication producten in Europa. Zerto's hypervisor-gebaseerde replicatie technologie is onderscheiden als "Best of Show" tijdens VMworld 2011. De software oplossing voor business continuity en disaster recovery (BC/DR) van gevirtualiseerde applicaties in data centers en de cloud.

De Zerto hypervisor-gebaseerde replicatie, maakt replicatie vanuit vCenter eenvoudig, veilig en snel. Tegenwoordig zijn veel servers geritualiseerde, logisch dus om ook de replicatie vanuit de virtualisatie te laten plaatsvinden,
aldus Jur Faber, ceo van Consolidate-IT. 'Klanten vinden naast de vereenvoudiging de flexibiliteit van zerto en de hardware onafhankelijkheid belangrijk.'

'Consolidate-IT heeft een goede reputatie in Europa. We zijn trots op de samenwerking met Consolidate-IT als onze eerste Europese distributeur', zegt Ziv Kedem, ceo van Zerto. Ziv Kedem, heeft in het verleden Kashya mede opgericht en verkocht aan EMC.

Onlangs is Zerto onderscheiden als "Best of Show" en "Gold Award voor Business Continuity en Data Protectie" tijdens de 2011 VMWorld Conferentie.
Gisteren ontving Zerto "Platinum Award for New Technology" tijdens VIBriefing's Emerging Technology Excellence Awards. 'Zerto geeft VMware georiënteerde partners de kans replicatie en DR te vereenvoudigen', zo besluit Faber.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4160058). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.