Managed hosting door True

CIBER behaalt Oracle OPN Specialization in Exadata

 

CIBER Nederland heeft de Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized status behaald voor Oracle Exadata Database Machine. De ICT-dienstverlener is een platinum partner van Oracle en heeft in zes maanden tijd twaalf nieuwe specialisaties behaald.

Door de nieuwe OPN Specialization status kan CIBER klanten in de Benelux ondersteunen in de implementatie en het beheer van Oracle Exadata. De Oracle Exadata Database Machine is de enige databasemachine die buitengewone prestaties levert voor zowel datawarehousing als toepassingen voor online transaction processing (OLTP). Het is een allesomvattend pakket aan servers, opslag, netwerk en software dat schaalbaar, veilig en redundant is.

CIBER heeft de afgelopen zes maanden nog elf OPN Specializations behaald:
- Oracle Database
- Oracle Database Performance Tuning
- Oracle Real Application Clusters
- Oracle Data Warehousing
- Oracle Linux
- Oracle Business Intelligence Foundation
- Oracle Service Oriented Architecture
- Oracle E-Business Suite Financial Management
- PeopleSoft PeopleTools
- PeopleSoft Financial Management
- PeopleSoft Human Capital Management

Ellena Papageorgiou, Sales and Alliance Manager Oracle at CIBER: "Deze specialisatie is erg belangrijk voor ons, omdat we ons hiermee kunnen onderscheiden in de markt. Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we zelfs een speciaal team van gecertificeerde Oracle Exadata-specialisten. We merken dat onder meer veel van onze SAP-klanten benieuwd zijn naar de mogelijkheden van Oracle Exadata - zoals het migreren van hun huidige database omgeving onder SAP naar Oracle Exadata."

Bas Diepen, Channel Sales Manager bij Oracle Nederland: "CIBER is al jaren een toegewijde OPN partner. Het aantal certificeringen in de afgelopen maanden laat zien dat CIBER een uitstekende positie heeft in de Nederlandse markt - of het nu gaat om Oracle Exadata, database-infrastructuren, datawarehousing en business intelligence, Linux Java, SOA, BPM, portals of de Oracle E-Business Suite."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4141525). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.