Managed hosting door True

TechAccess doet Acer server- en storageproducten

 

Acer,leverancier van PC's, notebooks, netbooks, tablets, smartphones, beeldschermen en IT randapparatuur, heeft een overeenkomst gesloten met TechAccess voor de distributie van de Acer-Gateway server- en storageproducten in Nederland.

Acer levert onder de merknaam Acer-Gateway een breed aanbod van servers (towers, rack servers, multi-node servers en blade servers) en NAS-storageproducten voor de zakelijke markt. TechAccess is aangesteld als Nederlandse distributeur voor deze server- en storageproducten, die via gekwalificeerde resellers worden geleverd aan klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid.

"Acer verwelkomt TechAccess als business partner voor ons server en storageportfolio", zegt Diane Sestig, MarCom Manager Acer Benelux. "TechAccess staat bekend als klantgerichte ICT-distributeur met een sterke specialisatie in Networking, Security en Storage Networking, gecombineerd met toegevoegde waarde-diensten. Met haar specialistische kennis en ervaring en haar channel netwerk van gekwalificeerde resellers kan TechAccess een duidelijke toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot een verdere groei en versterking van Acer's marktpositie in het server- en storage-segment."

Ook Berry van Waayenburg, General Manager TechAccess, is zeer verheugd met Acer als nieuwe business partner. "Door middel van de nieuwe samenwerking tussen Acer en TechAccess kunnen we het storage productportfolio nog verder uitbreiden. Daarnaast heeft Acer al jarenlang een zeer goede naamsbekendheid in de ICT-branche. Door het koppelen van de knowhow en ervaring van deze twee organisaties zien we een voorspoedige samenwerking tegemoet."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4141278). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.