Managed hosting door True

CommVault VIRAL ondersteunt VMware resellers

 

Back-upspecialist CommVault introduceert het Virtual Infrastructure Reference Architecture Leaders-programma (VIRAL). De basis van dit programma is een eenvoudig schaalbare en convergente virtuele referentiearchitectuur met geïntegreerde back-up, recovery en archivering.

Op VIRAL gebaseerde oplossingen helpen channel-partners en eindgebruikers bij het verlagen van kosten, het terugdringen van risico's en de snellere inzet van virtuele infrastructuren. Daarnaast ondersteunen deze oplossingen bij moderniseringsinitiatieven, aldus CommVault. 

Dit channel-programma versnelt de groei en verspreiding van virtuele infrastructuren bij grote bedrijven, serviceproviders en publieke en hybride cloud-leveranciers. VIRAL omvat een referentiearchitectuur op basis van VMware-software, Dell-storagehardware en CommVault Simpana 9-softwaremodules voor Back-up en Recovery en Archivering. Gebruikers kunnen hierdoor in enkele uren een grote, schaalbare virtuele infrastructuur creëren en gebruiken, en de bescherming ervan naadloos integreren. Dit proces neemt normaal enkele dagen in beslag. Simpana-software is te gebruiken om de virtuele omgeving te beheren en te beschermen, en voor rapportages.

CommVault werkt binnen het VIRAL-programma samen met andere leveranciers van virtualisatietechnologie. Resellers beschikken hierdoor over een oplossing voor de inzet van schaalbare, virtuele infrastructuren inclusief databescherming voor VMware-omgevingen.

Na de recente introductie van de Microsoft Exchange reseller-bundel introduceert CommVault nu ook een nieuwe Application Data Management-bundel (ADM) voor VMware-omgevingen. Die is vooral gericht op klanten in het middensegment. De bundel vereenvoudigt de aanschaf, installatie, configuratie en het gebruik van virtuele servers voor afdelingen en middelgrote klanten. VMware resellers kunnen met de centrale aanpak van CommVault oplossingen met een concrete toegevoegde waarde leveren voor VMware-back-up, VMware recovery, VMware-archivering en VMware-rapportering.

De VIRAL- en Application Data Management-bundels van CommVault voor VMware-omgevingen bieden alles wat resellers en klanten nodig hebben voor grote en kleine VMware-installaties inclusief servers, storage, connectiviteit en databescherming. Dit resulteert in een snellere acceptatie van VMware-virtualisatie en snelle ROI. De vooraanstaande positie van CommVault als leverancier van infrastructuurtechnologie wordt onderstreept door de channel-ondersteuning. Het bedrijf biedt onder andere een complete reeks salestools, ontwerphandboeken,referentiearchitecturen en marge-incentives waarmee partners winstgevend zakendoen op het gebied van virtuele infrastructuren.

Met Simpana-software als kern voor databescherming omvatten het VIRAL-programma en de ADM-bundel voor VMware-omgevingen de SnapProtect-hardwaresnapshottools. Die bieden een hogere applicatiebeschikbaarheid, geavanceerde deduplicatie aan de bronkant en verbeterde Recovery Point Objectives (RPO) en Recovery Time Objectives (RTO).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4122136). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.