Managed hosting door True

Xeptor breidt uit in Spanje

 

Na de opening van kantoren in Zweden, Duitsland en België is Xeptor IT Distribution vanaf deze zomer ook gevestigd in Spanje. De opening van het Spaanse kantoor is volledig in lijn met de internationale groei die Xeptor de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en aan het uitbouwen is.

Xeptor levert sinds 1998 hardware aan resellers en andere IT-verkopende partijen binnen Europa. Om de internationale markt lokaal te bedienen zijn in 2008, 2009 en 2010 respectievelijk Xeptor Scandinavië, Xeptor Duitsland en Xeptor België van start gegaan. Met het net geopende kantoor in Spanje heeft Xeptor, naast het hoofdkantoor in Leiden, vier vestigingen in het buitenland.

Vanuit Barcelona start Xeptor onder leiding van Michel Heinst (32), Sales Manager. Heinst: "Mijn grootste doelstelling is de Spaanse markt bekend maken met ons concept. Ik wil de Spaanse dealers er van bewust maken dat zij meer marge kunnen maken én tegelijkertijd hun klanten kunnen laten besparen op de aanschaf van hardware. De huidige recessie maakt het voor hen extra interessant om renew en refurbished hardware te verkopen. Voorts zal ik mijn salesteam de komende maanden fors uitbreiden."

Jordy Kool, Operationeel directeur Xeptor, is verheugd over de opening van de vierde buitenlandse vestiging: "De Spaanse markt is nog vrij nieuw voor Xeptor, maar met de ervaring en kennis van Michel Heinst en de ondersteuning van zijn salesteam zal Spanje snel bekend raken met het succesvolle concept van Xeptor."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4040246). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.