Managed hosting door True

Green Data Systems distribueert FalconStor

 

FalconStor Software, aanbieder van in-disk based dataprotectie-oplossingen, en Green Data Systems, gespecialiseerd distributeur in duurzame cloud-, storage- en Data Center oplossingen, zijn een distributieovereenkomst aangegaan voor de verkoop van FalconStor-oplossingen. De overeenkomst is van toepassing op de Benelux markt.

Green Data Systems biedt een unieke kans voor het IT kanaal die zich op basis van innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit willen onderscheiden. Juist in het segment van Green Data Systems is er grote vraag naar de oplossing van FalconStor," zegt Joris van der Heijde, Sales Manager FalconStor Software Benelux. "De Benelux markt is voor FalconStor belangrijk omdat er veel Europese hoofdkantoren en grote bedrijven gevestigd zijn."

"Green Data Systems was op zoek naar een beproefde leverancier van open Disaster Recovery oplossingen. Multi vendor Replicatie van data van de eigen site naar een externe site en een snelle recovery wordt voor veel klanten steeds belangrijker. De oplossing moet ook meerdere storageprotocollen aankunnen zoals Fibre Channel, iSCSI, InfiniBand en Fibre Channel over Ethernet. FalconStor is met haar open en veelzijdige oplossingen een welkome aanvulling op onze portfolio," zegt Frank Niens, Technical Manager bij Green Data Systems. "Met FalconStor kunnen wij hoogstaande en betrouwbare oplossingen aan onze klanten bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3989651). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.