Managed hosting door True

Dell tekent Magirus op als distributeur

 

Magirus kondigt aan dat het Dell's Data Center specialist distributeur wordt in Nederland. Onder deze overeenkomst vallen alle storage en server technologieën van Dell welke kunnen worden aangeboden aan resellers. Tevens geeft deze overeenkomst toegang tot de bestaande partner community van Dell. Daarnaast geeft het Dell toegang tot de grote partnerbase en consultatieve expertise van Magirus op het gebied van Data Centers.

De focus van deze overeenkomst ligt het storage portfolio van Dell zoals Equallogics Storage Systems, PowerEdge rack optimised tower en blade servers, PowerVault, en KACE systems. Deze technologieën zijn volledig integreerbaar in de reeds bestaande oplossingen binnen het portfolio van Magirus. Deze overeenkomst, welke met onmiddellijke ingang van kracht is, versterkt en breidt het data center propositie verder uit in Nederland, aldus distributeur. 

'Als een goed gefocused en gespecialiseerd distributeur past Magirus perfect binnen ons reeds bestaand distributie strategie in Nederland," zegt Erik Preisser, Channel Director, Dell Nederland. "Magirus diepgaande kennis van data center technologie en goede relaties met expert resellers maken van hen de ideale partner om het aantal klanten van Dell te laten groeien en deze de oplossingen van Dell in hun portfolio op te nemen.  Naast de distributeurs die Dell momenteel al heeft zal Magirus fungeren als specialist distributeur met focus op storage en server oplossingen voor de Nederlandse data center markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3987118). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.