Managed hosting door True

Maarten Paddenburg leidt HDS EMEA North Region

 

Hitachi Data Systems, heeft onlangs een nieuwe regionale structuur aangebracht. Om dit vorm te gaan geven heeft het bedrijf Maarten Paddenburg aangesteld als Vice President EMEA North Region. Het doel voor de komende jaren is om nog sneller te groeien binnen de regio's Nederland, Luxemburg, België, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Letland en Litouwen. De nieuwe organisatiestructuur en de verdere uitbreiding van het product- en dienstenportfolio van HDS dragen hieraan bij.

Als Vice President EMEA North zal Maarten Paddenburg zich voornamelijk bezighouden met de verdere ontwikkeling van de HDS-organisatie. Maarten Paddenburg trad zeven jaar geleden in dienst bij Hitachi Data Systems Nederland als account manager en heeft in de loop van de jaren meer verantwoordelijkheid gekregen op managementniveau en buiten Nederland. In deze periode heeft hij meerdere malen zijn betrokkenheid, expertise en ervaring in het omzetten van visie en strategie in business plannen, inclusief het consistent en betrouwbaar uitvoeren hiervan, bewezen. Dit heeft HDS uiteindelijk doen besluiten Maarten Paddenburg aan te stellen als VP EMEA North Region. De afgelopen jaren zijn er mooie resultaten geboekt en er wordt nu verwacht dat nieuwe doelstellingen worden gerealiseerd in een groter gebied.

Voordat Maarten Paddenburg bij Hitachi Data Systems in dienst trad was hij werkzaam bij PeopleSoft als global account director

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3984724). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.