Managed hosting door True

NetApp reikt awards uit aan partners

 

NetApp heeft tijdens het jaarlijkse channel kick-off evenement zeven awards uitgereikt aan channelpartners en één award aan de beste distributeur.

Met de awards wil NetApp zijn partners belonen voor de goede prestaties en de samenwerking verder verstevigen. NetApp uitte tijdens het evenement veel dankbaarheid richting de partners. Over de gehele breedte hebben alle partners erg veel omzetgroei behaald. De indirecte business, de omzet van NetApp behaald via partners, steeg afgelopen jaar naar 82%.

Op 26 mei werden de volgende awards uitgereikt:

Meest belovende partner van het jaar: i³ groep
i³ groep heeft een enorm sterke groei laten zien. Deze partner verdient deze award hierdoor en op basis van de visie die zij heeft op het in de markt zetten van eigen oplossingen.

Beste marketingactie van het jaar: Telindus/ISIT
Telindus/ISIT verdient deze award door het geheel zelfstandig opzetten van diverse marketingacties in het afgelopen jaar.

Solution partner van het jaar: Getronics
NetApp heeft deze award toegekend aan Getronics omdat de organisatie haar datacenterconcept uitgebreid heeft met een FlexPod-oplossing.

Consulting partner van het jaar: PQR
PQR, STAR-partner van NetApp is Consulting partner van het jaar vanwege de behaalde resultaten en de kennis en expertise binnen de organisatie, onder andere op het gebied van virtualisatie.

IBM-partner van het jaar: e-Storage
Deze M-Series partner verdient deze award vanwege de goede omzetgroei die zij onder andere te danken heeft aan grote deals die afgelopen jaar zijn binnengehaald.

Distributeur van het jaar: Altimate
Deze award is gegaan naar Altimate omdat deze value added distributor als geen ander weet de kennispositie verder uit te bouwen.

Overall partner van het jaar én meest visionaire partner van het jaar: Proact
Deze onderscheidingen bevestigen Proact's sterke visie op cloud storage, aldus NetApp. Met zijn zelfontworpen managementoplossingen bewijst Proact voorop te lopen op het gebied van cloud computing. Waar anderen nog aan het plannen waren op dit gebied, boekte Proact al zijn eerste successen. Peter Wilbrink, country manager NetApp Nederland over de awards: 'NetApp richt zich samen met zijn partners op het creëren van de beste balans tussen de diverse oplossingen. Partners werken steeds zelfstandiger aan oplossingen en initiatieven en aan het ontwikkelen van hun technische kennis om de relatie met NetApp te verstevigen en uit te bouwen. Met deze awards willen wij onze waardering daarvoor uiten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3970188). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.