Managed hosting door True

Nexenta sluit hardware-partnership met Supermicro

 

Nexenta Systems, leverancier van OpenStorage-oplossingen, maakt bekend de samenwerking met Supermicro te hebben uitgebreid. Deze partnership heeft als doel om overal ter wereld value-added resellers betere ondersteuning te bieden bij het implementeren van hardware waar NexentaStor op draait.

Als resultaat van de aanhoudende groei van samenwerkingsverbanden, zal Supermicro, de marktleider in servertechnologie-innovatie en green computing, de combinatie van Supermicro's oplossing 3U Super Storage Bridge Bay (SBB) en NexentaStor in hun portfolio opnemen. Hierdoor wordt het verkoopproces van gecertificeerde Nexenta-resellers vereenvoudigd. In augustus 2010 werd Supermicro een premier-level partner in Nexenta's Technology Partner-programma.

"Door het combineren van Supermicro's Super SBB en NexentaStor-software in ons portfolio, nemen we in wezen de technische beperkingen weg voor onze resellers. Zo kunnen ze leveren waar hun klanten om vragen, namelijk prestaties en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs," aldus Wally Liaw, vice-president International Sales bij Supermicro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3903219). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.