Managed hosting door True

Nexanta Platinum Support Service voor het kanaal

 

Storageleverancier Nexenta heeft een high-end support service voor zakelijke klanten gelanceerd, genaamd Platinum Support.

Deze dienst is bedoeld voor klanten die NexentaStor inzetten voor bedrijfskritische doeleinden en door Nexenta gecertificeerd personeel nodig hebben ter ondersteuning bij het beheer van complexe omgevingen. Platinum-gebruikers krijgen een technische account-manager toegewezen en halen verder voordeel uit periodieke operationele en technische evaluaties van belangrijke wijzigingen in de Nexenta-configuratie.

Met NexentaStor's OpenStorage-platform kunnen gecertificeerde resellers een storageplatform bieden. 'Nexenta's software-only aanpak zorgt voor hogere marges voor onze resellers. Dit doen wij door hen in staat te stellen de implementatie, integratie en configuratie van NexentaStor en andere value-add diensten toe te voegen op standaard storagehardware,' verklaart Jason Yoho, vice-president Business Development bij Nexenta.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3903205). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.