Managed hosting door True

AXEZ is eerste HP Converged Infrastructure Partner

 

Het Rijswijkse AXEZ bezit alle hoogst haalbare HP-titels en is door Hewlett-Packard benoemd tot Converged Infrastructure Partner, de allereerste in Nederland. René van Dop, directeur AXEZ: "Er volgen er uiteraard meer, maar we blijven de eerste en daar zijn we trots op. Het is een erkenning van de samenwerking, een bewijs dat we als geen ander weten te teamen met HP." De specialisten van AXEZ zijn uitgebreid getraind en hebben inmiddels ruime ervaring met het in goede banen leiden van schaalbare oplossingen.

AXEZ levert hiermee een IT omgeving die snel aangepast kan worden om te blijven voldoen aan veranderende behoeften. HP Converged Infrastructure helpt het wegnemen van de versnippering van de IT. Die versnippering is de belangrijkste reden dat het overgrote deel van IT-investeringen wordt besteed aan het in de lucht houden van verouderde processen in plaats van innovatie die de bedrijfsvoering verder helpt.

Voor klanten die dit niet zelf willen bouwen biedt AXEZ samen met HP Enterprise Services een scala aan IT outsourcing diensten om de HP Converged Infrastructure te leveren. Organisaties kunnen alles of een gedeelte van hun infrastructuur uitbesteden, afhankelijk van wat ze nodig hebben. Voor klanten die een HP Converged Infrastructure inzetten, biedt AXEZ ook flexible financieringsoplossingen via HP Financial Services, die gericht is op leasing- en life cycle vermogensbeheerdiensten. HP Financial Services maakt het gemakkelijker voor klanten om technologie te gebruiken die voldoet aan snel veranderende eisen.

HP (Jeffrey Raskeyn, HP ESSN, Enterprise Channel & Midmarket Sales Manager): "Het HP Converged Infrastructure portfolio is een compleet en uitgebreid portfolio van servers, storage, networking, software en diensten oplossingen en ontwikkelt zich continue. AXEZ groeit daarin mee met de bijpassende dienstverlening. AXEZ heeft de afgelopen jaren bewezen over diepgaande kennis en ervaring te beschikken m.b.t. HP datacenter oplossingen. Met genoegen verlenen wij dan ook aan Axez de hoogst haalbare HP partner status, Converged Infrastructure partner."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3892696). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.